Bliv vores næste grønne fagekspert

Vil du være en del af en rådgivervirksomhed, hvor der er masser af udviklingsmuligheder, og hvor vi hver dag arbejder med en bred palette af ydelser, der er med til at sætte den grønne omstilling i system?

Hos Nordic Green Engineering er vi et passioneret team af fageksperter med bred ekspertise og erfaring indenfor rådgivning, myndighedsområdet, sikkerhed og certificering og diverse ydelser forbundet med den grønne omstilling. Vi har store ambitioner, og du vil fra dag ét blive mødt med udfordringer og muligheder for at udvikle dig i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Du vil blive en del af et team, som har travlt med at sikre effektiv og rentabel biogasproduktion på eksisterende og nyetablerede biogasanlæg samt sørger for, at myndighedsgodkendelser af sikkerheden og miljøet i forbindelse med produktionen.

Lyder det som noget for dig?

Hvordan er det at være en del af Nordic Green Engineering?

Vi skaber resultaterne sammen

Resultater og trivsel går hånd i hånd, og derfor har vi stort fokus på at sikre vores medarbejderes trivsel på arbejdspladsen. Vi løfter i flok og danner sammen de optimale rammer for at videreudvikle virksomheden og bidrage til at skabe en grønnere fremtid. Dette gør vi igennem sikkerhedsgodkendelser, miljøhensyn og certificeringer.

Innovation er i vores DNA

Som markedsledende virksomhed, når det kommer til rådgivning omkring biogas, myndighedsarbejde, sikkerhed, miljø og bæredygtighedscertificering af biogasproduktion i Danmark, sætter vi en ære i at gå forrest i branchen. Erfaringer fra biogasområdet er relevante at tilbyde og gennemføre hos andre kundekategorier. Vi har brug for skarpe hoveder, som tør tænke ud af boksen og komme på nye idéer og tiltag, der skaber værdi for vores interessenter.

Faglighed og vidensdeling er vigtigt

Vi er stolte af vores faglighed. Vi sikrer innovation og udvikling gennem løbende uddannelse og vidensdeling mellem kollegaer. Derudover er vi gennem vores kurser og ERFA-møder facilitator for et stort netværk i biogasbranchen, igennem vores kunder og samarbejdspartnere. Her er der er rig mulighed for faglig sparring og erfaringsudveksling.

Læs mere om vores organisation her