Vores værdier

Hos Nordic Green Engineering har vi fire kerneværdier: værdiskabelse, troværdighed, passion og teamånd.

Værdiskabelse

Vores rådgivning er altid uvildig. Det betyder, at vi kun anbefaler løsninger, som er optimale og værdiskabende for vores kunder. Vores løsninger er baseret på mange års erfaring med etablering, udvidelse og drift af biogasanlæg. Dette er kombineret med en bred faglig ekspertise inden for teknik og biologi.

Troværdighed

Som den førende danske virksomhed, når det kommer til rådgivning omkring biogas, myndighedssamarbejde, sikkerhed, miljø og bæredygtighedscertificering af biogasproduktion, sikrer vi at vores kunder opnår de resultater de ønsker. Dette gøres gennem målrettet og troværdig biogasrådgivning.

Passion

Biogas udgør en vigtig brik i Danmarks fremtidige fossilfrie energisystem. Hos Nordic Green Engineering er vi derfor drevet af en fælles passion for at skabe en grønnere fremtid gennem rådgivning, som er baseret på analyser og målinger samt praktisk erfaring med drift af biogasanlæg.  Denne passion tager vi med os i alle projekter og opgaver, sådan vi sikrer vores kunder de mest optimale løsninger.

Teamånd

Vores teamånd binder virksomheden sammen på tværs af fag- og ansvarsområder. Vi vægter intern vidensdeling og erfaringsudveksling højt, samtidig med at vi er facilitator for netværk og uddannelse indenfor især biogasbranchen, igennem vores kunder og samarbejdspartnere.