Vores værdier

Her i Nordic Green Engineering kommer vores kunder og den grønne omstilling først. Vi stræber derfor efter at sikre din succes i denne omstilling baseret på vores fire kerneværdier.

Tryghed

Vi sørger for at du får den rette hjælp til at opnå dine mål igennem troværdig rådgivning. Vi sætter værdiskabelsen i din virksomhed højt, ved at agere tovholder imellem dig og diverse interessenter. Dette gøres med diskretion og fuld gennemsigtighed i vores ydelser..

Faglighed

Vi ser os selv som den førende danske virksomhed, når det kommer til rådgivning omkring biogas (og andre VE anlæg), myndighedssamarbejde, sikkerhed, miljø og bæredygtighedscertificering. Derfor garanterer vi at du er i gode hænder. Vi har et bredt branchekendskab og stræber efter at rådgive på forkant med udviklingen, så din virksomhed opnår sit fulde potentiale.

Passion

Virksomheders grønne omstilling er essentiel for Danmarks fremtid. Hos Nordic Green Engineering er vi derfor drevet af en fælles passion for at skabe en grønnere fremtid gennem rådgivning, som er baseret på analyser og målinger samt praktisk erfaring med drift af biogasanlæg. Denne passion tager vi med os i alle vores projekter og opgaver vi arbejder med.

Som rådgiver er vi indforstået med at vi står med et stort ansvar ift. din virksomhed og overfor vores fælles fremtid. Vi føler os derfor forpligtet til at sikre din succes i den grønne omstilling. Dette gør vi igennem troværdighed, nærvær og bred faglighed.