Rådgivning samlet under ét tag

Med Nordic Green Engineering ved din side behøver du kun én samarbejdspartner til rådgivning om biogas, hvad enten du er nuværende eller kommende biogasanlægsejer. Vi tilbyder en bred pallette af ydelser indenfor biogasrådgivning, som indebærer alt lige fra projektskabelse og anlægsdesign til laboratorieanalyser og bæredygtighedscertificering af anlæg.

Med mere end 25 biogasanlæg som referencer, har vi i Nordic Green Engineering stor faglig ekspertise og mange års praktisk erfaring med biogas. Kombineret med vores store netværk i branchen, er du hos os garanteret den nyeste viden og de mest optimale løsninger, når det kommer til biogasproduktion.

Hos Nordic Green Engineering har vi eksperterne, der kan tage sig professionelt af lige netop dine behov. Det kan være i forbindelse med myndighedsgodkendelser af sikkerheden og miljøet i forbindelse med produktionen og sikring af bæredygtighedscertificering. Derfor er vi klar til at levere ydelser hele vejen rundt.

Hos Nordic Green Engineering vil vi være blandt frontløberne i den grønne omstilling og yde vores bidrag til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Energiens og klimapåvirkningernes kredsløb skal lukkes, hvis vi skal nå vores mål om et klimaneutralt samfund. Det er vores passion.

Nordic Green Engineering - Header

Medarbejdere

Læs mere
Nordic Green Engineering - Header

Job & karriere

Læs mere
Nordic Green Engineering - Historie

Historie

Læs mere
Nordic Green Engineering - Cases Ausumgaard

Værdier

Læs mere