Rådgivning samlet under ét tag

Nordic Green Engineering er en privat, uvildig rådgivningsvirksomhed med kontor i Silkeborg. Virksomheden blev grundlagt i 2013 under navnet Dansk Biogasrådgivning A/S.

Virksomheden opstod da danske virksomheder fik mere fokus på at gøre deres produkter og serviceydelser mere klimavenlige. Vi ville af den grund gerne bruge vores viden til at rådgive omkring klimavenlige tiltag og grønne løsninger.

Formålet er at rådgive omkring den grønne omstilling, herunder biogas i særdeleshed. Vi vil dermed gerne gøre en forskel for netop din virksomhed ved at rådgive om hvordan du når dine bæredygtige målsætninger.

Det er vores ambition at bidrage aktivt og synligt til et ‘farvel’ til fossile brændstoffer. Vi er sikre på at et klimaneutralt samfund er Danmarks fremtid.

Med Nordic Green Engineering ved din side behøver du kun én samarbejdspartner til rådgivning om biogas, hvad enten du er nuværende eller kommende biogasanlægsejer. Vi tilbyder en bred pallette af ydelser indenfor biogasrådgivning, som indebærer alt lige fra projektskabelse og anlægsdesign til laboratorieanalyser og bæredygtighedscertificering af anlæg.

Se og download vores brochure herunder.

Medarbejdere

Læs mere
Nordic Green Engineering - Header

Job & karriere

Læs mere
Nordic Green Engineering - Historie

Historie

Læs mere
Nordic Green Engineering - Cases Ausumgaard

Værdier

Læs mere