Banker dit hjerte for bæredygtighed? Vil du med på den grønne omstillingsrejse? Og vil du være med til at sikre Danmarks forsyningssikkerhed? Så er Nordic Green Engineering stedet for dig.

Nordic Green Engineering er den førende danske virksomhed, når det kommer til rådgivning omkring biogas, myndighedssamarbejde, sikkerhed, miljø og bæredygtighedscertificering af biogasproduktion. Virksomheden er dedikeret til at bidrage i bestræbelserne på at nå ambitionen om et klimaneutralt samfund hurtigst muligt – og søger en passioneret kollega til holdet.

Derfor er stillingerne rigtige for dig, der vil slå dine folder i den grønne omstilling.

Du bliver en del af et ambitiøst team, som stræber efter optimale løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og er optaget af at gøre en forskel for både miljøet og kunden. Nordic Green Engineering består af passionerede fageksperter med bred ekspertise og erfaring inden for rådgivning, myndighedsområdet, sikkerhed og certificering inden for den grønne omstilling. Virksomheden har store ambitioner om at bidrage aktivt og synligt til et farvel til fossile brændstoffer og til opnåelse af det fælles mål om et klimaneutralt samfund. Du vil fra dag ét blive mødt med udfordringer, og med muligheder for, i tæt samarbejde med dine kolleger, at udvikle stærke kompetencer inden for en branche, der spiller en væsentlig rolle for fremtiden.

Vilkår for jobbet

Som Nordic Green Engineerings kollega får du

  • løn efter kvalifikationer
  • pensionsordning
  • 37 timers arbejdsuge med gode muligheder for at tilrettelægge din arbejdstid fleksibelt
  • en uformel og humørfuld kultur med gode kolleger
  • en ledelse, der har fødderne godt plantet i jorden og er tæt på, hver dag

Arbejdsstedet er virksomhedens kontor på Bohrsvej 5 i Silkeborg. Møder uden for huset forekommer dog.